Om Romerike Hund og Katt

Romerike Hunde- og Kattepensjonat er et lite pensjonat som ligger i landlige omgivelser på Årnes i Nes Kommune. Vi har godkjent plass til 44 hunder og 30 katter. Pensjonat har hovedsaklig vært en familiebedrift startet av Familien Østli under navnet Østli hund og katt. Idag drives pensjonatet av Darius Morkunas og hans partner Asta Stimbiryte under nytt navn, Romerike Hund og Katt.


Vi tilbyr pass av hund, katt og en rekke andre smådyr for eiere som skal på ferie eller trenger pass av dyrene for en kortere eller lengre periode.


Vi henter og bringer også dyr mot et tillegg i prisen. Se under priser for mer info.
Det er også mulig å få dagpass hos oss hvor man leverer tidlig morgen og henter kveld. Ta kontakt med oss dersom dette skulle være interessant.


Pensjonatet er offentlig godkjent og går derfor under jevnlige kontroller fra dyrevernsnemda. Se link til forskrift for dyrepensjonater: http://www.lovdata.no/cgi-wift/ldles?doc=/sf/sf/sf...


Vi har lang erfaring med pass av hund og katt og kan garantere at din hund eller katt vil få et trygt og godt opphold hos oss.


Vi legger vekt på trivsel og tar hensyn til individuelle behov hos de enkelte. Dyrene har forskjellige personligheter og sine behov. I alle tilfeller opplever vi at oppholdet her hos oss gir dyrene sosial trening og at de fort finner sin plass. Alle dyrene får enerom dersom ikke annet er ønsket. For hundene er det mulighet for å leke med andre i luftegårder ute.
For mer informasjon kan du lese om hundene og kattene på egne sider:)